Brand i Agersted på Præstbrovej

Brand i Agersted på Præstbrovej

26. december 2010 - kl. 13:59 - af

I nat udbrød der brand i en landejendom på Præstbrovej i Gl. Agersted. Tagkonstruktionen er total udbrændt, efter der gik ild i fyrværkeri, skriver TV2nord.

lden er sandsynligvis opstået ved at nogle el-ledninger er kortsluttet omkring kl. 03.00. Der var ingen personer i overetagen, så ingen kom til skade ved branden.

Tagkonstruktionen er total udbrændt, så et større genopbygningsarbejde venter ejeren af ejendommen. Branden blev forværret af, at ejeren havde fyrværkeri liggende i overetagen. Et raketbatteri blev antændt og det alarmerede en nabo, der kontaktede brandvæsnet, skriver TV2nord på deres hjemmeside.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i Agersted på Præstbrovej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER