Så blev det endelig jul i Svømmebadet

Så blev det endelig jul i Svømmebadet

24. december 2010 - kl. 10:08 - af

Det var sidste dag før juleaften, og alligevel fik Julemanden tid til at kigge forbi. Nu er det jo ikke sådan, at alle børn er lige nemme at narre, for som den 5 årige Ida Peilicke kunne konkludere: ”Det er da ikke Julemanden, det er en af hans ansatte, for han har da ikke selv tid til at komme ud til alle, når han også skal besøge alle de søde børn.”

Og det kan der jo være noget om, men om ikke andet så bar denne repræsentant for Julemanden da absolut julen ind i Svømmebadet. Af de klassiske sange blev ”nu det jul igen” absolut vindersangen. Sangen førte samtlige deltager rundt i hele Svømmebadet, gennem vandet, langs cafeen og wellness og tilbage til det strategisk placerede juletræ midt i familie bassinet.
Og som en god medarbejder havde Julemandsrepræsentanten også medbragt lidt til den søde tand, hvor der udover klementiner også var mere farvestrålende sliktyper at vælge i mellem.

Vi havde i år flytte Julemandens besøg til kl 13, hvilket tilsyneladende passede bedre ind i børnefamiliernes gøremål, det var i hvert fald et stort tilløbsstykke, smilede Cafe Birte, mens hun fandt æbleskiver og gløgg frem til personalet på sidste dagen, før denne aften som alle – traditionen tro – har ventet på med længsel.

Svømmebadet holder åbent mellem jul og nytår den 27. – 30. december. Vi lukker til nytår og frem til og med den 9 januar, hvor vi vender tilbage med en ny og spændende installation.

Til alle vore kunder glædelig jul og godt nytår, og på gensyn den 10 januar.
Med venlig hilsen Sæby Svømmebad

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så blev det endelig jul i Svømmebadet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger