Har du set lyset på himlen i Sæby?

Har du set lyset på himlen i Sæby?

24. december 2010 - kl. 0:03 - af

Den opmærksomme læser har sikkert bidt mærke i lyskeglen på himlen over Sæby. Som tidligere er det forretningerne, der sælger nytårkrudt, der allerede nu har ”skudt” salget i gang. I år er der, grundet de meget skrappe regler kun få salgssteder i Sæby, og et af dem er Nejsiglund på Langtvedvej.
Winnie fortæller, at der i lighed med tidligere år vil blive afholdt en demo-aften, hvor der vil være mulighed for at se nærmere på det store udvalg – direkte på aftenhimlen. Datoen er den 27. december klokken 19.30, og der vil efter demonstrationen denne aften og frem til nytår, være rig mulighed for at købe årets nytårsskyts.
“Vi vil på denne aften også være vært ved et par æbleskiver og et glas varm glögg ovenpå kulden og den forhåbentlig festlige oplevelse, som med stor sandsynlighed kan ses over hele Sæby”, slutter Winnie.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Har du set lyset på himlen i Sæby?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger