Politiet har brug for borgernes hjælp

Politiet har brug for borgernes hjælp

23. december 2010 - kl. 11:50 - af

Nordjyllands Politi vil i lighed med tidligere år også i år have fokus på indbrudskriminaliteten i juleperioden – herunder særligt indbrud i privat beboelse – idet der erfaringsmæssigt er tradition for, at der er markant flere indbrud, når mange hjem står tomme, mens beboerne er på juleferie. Endvidere er “julegaver”, som ofte er nye ting, fristende for indbrudstyve, idet de er lette at afsætte.

Det er kendt, at når man bliver udsat for et indbrud, mister man ikke kun ting af økonomisk eller affektionsværdi. Når en fremmed har været trængt ind og gennemrodet ens bolig, mister man samtidig en del af den tryghed, der er helt fundamental at kunne føle inden for hjemmets fire vægge.

Nordjyllands Politi skal derfor opfordre borgerne til at være mere opmærksomme i juleperioden. Det er de lokale beboere selv, der bedst ved, hvornår en adfærd er mistænkelig i deres nærområde.

Borgernes hjælp er fundamental og nødvendig, hvis antallet af indbrud skal minimeres. Hvis man bemærker køretøjer og/eller personer, som normalt ikke færdes i ens område, vil vi gerne kontaktes. Vi vil gerne have oplysninger om evt. køretøjets, farve, fabrikat, model samt registreringsnummer samt oplysninger om personers køn, evt. alder og påklædning.

Nordjyllands Politi håber, at den megen sne, som er faldet i Nordjylland, vil lægge en dæmper på indbrudstyvenes aktivitet. Det viste vores statistikker for januar og februar måned i år, hvor antallet af indbrud faldt.

Nordjyllands Politi ønsker politikredsens borgere en tryg og glædelig jul samt et godt nytår.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på tlf. 114. I hastende tilfælde på 112.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Politiet har brug for borgernes hjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger