Onkel Peder´s fantastiske rejse – 23. december

Onkel Peder´s fantastiske rejse – 23. december

23. december 2010 - kl. 11:32 - af

Som noget nyt bringer SaebyAvis i samarbejde med SkagensAvis i år en julekalender, andre julekalendere strækker sig fra den 29. november til den 27. december. Større børn kan selvfølgelig selv gå ind på avisen og læse dagens afsnit, men mindre børn skal nok have historien læst op. Vi har derfor valgt at lægge de enkelte afsnit på som daglige pdf-filer. Tryk blot på dagens link og læs afsnittet – eller print det ud og tag det med på børneværelset til højtlæsning ved sengetid.
Dagens afsnit finder du herunder, sammen med tidligere afsnit.

Rigtig god fornøjelse ønsker
SaebyAvis.dk, SkagensAvis.dk og onkel Peder

Introduktion

29.november

30.november

1.december

2.december

3.december

4.december

5.december

6.december

7.december

8.december

9.december

10.december

11.december

12.december

13.december

14.december

15.december

16.december

17.december

18.december

19.december

20.december

21.december

22.december

23.december

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Onkel Peder´s fantastiske rejse – 23. december ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER