Tag med på årets første gåtur med Hjerteforeningen

Tag med på årets første gåtur med Hjerteforeningen

20. december 2010 - kl. 10:27 - af

Hjerteforeningen i Sæby markerer igen det nye år med en hjertesund gåtur. Det er en tradition vi har haft i rigtig mange år.

Nytårsaften er knap ovre, før Hjerteforeningen står parat med det nye års første gåtur, fortæller formanden for Sæby Lokalkomite Karl Aage Brasted. Her er en god lejlighed til at ønske familie, venner og naboerne et godt nytår. En tradition mange heldigvis sætter højt.

Sæby lokalkomite inviterer til en dejlig gåtur den 1. januar 2011 kl. 13,30 på Hjertestien i Gybels Plantage. Starten foregår som altid fra Skjolds klubhus på Østre Alle / Kjeldgaardsvej. Vi kan håbe træerne er flot snepyntede, så turen bliver om muligt endnu flottere end ellers.

Der er ingen tilmelding, man kan bare møde op. Det er tilmed gratis. Turen er på cirka 3 kilometer og alle kan være med. Efter turen serverer Hjerteforeningen som tidligere år et krus varm kakao.

”March” skal på ingen måde tages bogstaveligt. Det hele drejer sig ganske enkelt om at komme ud og gå en tur i den friske luft og samtidig have det hyggeligt sammen med andre motionsglade eller hvis man bare trænger til at komme ud dagen derpå. Luften har så godt af en dagen derpå!

Så drop lænestolen og det sidste af Nytårskoncerten fra Wien, til fordel for de gode vandresko eller støvler opfordrer Sæby lokalkomites formand Karl Aage Brasted.

Læs mere om den sunde livsstil på www.hjerteforeningen.dk / Viden og rådgivning / Forebyggelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med på årets første gåtur med Hjerteforeningen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger