Loop Cirkeltræning ønsker glædelig jul

Loop Cirkeltræning ønsker glædelig jul

19. december 2010 - kl. 0:27 - af

Vi vil gerne fra LOOP Cirkeltræning ønske alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende Nytår.

Og står man lige og mangler ideen til en sidste øjebliks julegave, så kan man jo glæde manden, konen, bedsteforældre, børn, (som er fyldt 15 år) eller en ven med et gavekort på 1, 2 eller 3 måneders træning til LOOP Cirkeltræning Sæby. Det kan være en god måde at komme i gang med at motionere på, enten i juleugen eller som et kærligt spark til at hjælpe nytårsforsætterne på vej. Gavekortene kan købes ved henvendelse i LOOP Cirkeltræning, Rådhuscenteret, Sæby, fortæller Lisa Farum Kristiansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Loop Cirkeltræning ønsker glædelig jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER