Mogens og TV2Nord kommer forbi Sæby

Mogens og TV2Nord kommer forbi Sæby

18. december 2010 - kl. 13:44 - af

Turen rundt i Nordjylland for at bortauktionere julegaver, har sidste stop på torsdag den 23. december. Mogens og resten af holdet bag ”Mogens kom forbi” gør deres indtog på Sæby Torv, torsdag klokken 16. Mange af byens forretninger har velvilligt sponsoreret en julegave til den store auktion, hvor pengene ubeskåret går til Sæby Miniby, der har projekt Sæby Vandmølle i støbeskeen. Derfor vil nogen af de seneste projekter fra Minibyen også pryde Torvet denne eftermiddag og aften.
Auktionen starter omkring klokken 16, og der er bestemt mange spændende ting at byde på. Sammenlagt er der gaver for mellem 20 og 30.000 kr – alle skænket af byens forretninger. Det er utrolig, så stor opbakningen har været, fortæller Klaus Kjærgaard, der har været rundt i butikkerne. Næsten alle er med, og vi skulle jo gerne slå de andre byer’s auktion, slutter han med et stort smil.
Turistbureauet har også stillet en guide til rådighed, der skal fortælle om Sæby Vandmølle og guide Mogens rundt i Sæby efter auktionen og frem til klokken 19.30, hvor der sendes live fra Tovet på TV2Nord. Underholdningen står blandt andet Sæby Kor for sammen med nisseorkesteret, der sørger for den rette julestemning. Så mød op og støt et godt initiativ til gavn for både dig og hele byen.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mogens og TV2Nord kommer forbi Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER