Gratis køb og salg for private på SaebyAvis.dk

Gratis køb og salg for private på SaebyAvis.dk

17. december 2010 - kl. 1:45 - af

I går åbnede SaebyAvis for brugtmarkedet nederst på siden. Her er der mulighed for at købe og sælge, blandt vores læsere, ganske gratis. Nogen vil måske spørge sig selv, om det ikke er noget, der høre hjemme i Gul og Gratis eller i Den Blå Avis. Men hele ideen med Saebybrugtmarked.dk er, at lokale kan handle med lokale, og ikke opleve det man så  tit har prøvet, nemlig af finde noget godt for så bagefter at opdage, at indehaveren af det man lige kunne bruge bor på Sjælland eller måske endnu værre på Bornholm. Brugtmarkedet her er forbeholdt nordjyder, og andre kan ikke ligge effekter til salg på siden. Vi vil opfordre alle vore læsere til at bruge denne nye mulighed, og vil man sælge effekter, er her et rigtig godt råd! husk et billede – det sælger altid bedre. Indrykkede effekter ”forsvinder” automatisk efter 1 måned, hvis man ikke selv har fjernet dem, men det betyder ikke, at effekterne ikke kan genoptages, hvis disse ikke er solgt. Slutteligt vil vi endnu engang understrege, at denne service er 100% gratis for vore læsere. Instruktion og vejledning i hvordan man kommer i gang findes på siden, når der trykkes på ikonet nederst på denne side. Rigtig god fornøjelse!


7 kommentarer til “Gratis køb og salg for private på SaebyAvis.dk” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Gratis køb og salg for private på SaebyAvis.dk”

 • En meget god ide. — Jeg kommer sikkert til at bruge den meget, da jeg er en gammel samler af alle ting

 • Vil bare lige sige… Super god ide med Saebybrugtmarked.dk
  Jeg er stor fan af genbrug:-)

 • Kan man sende billeder af det som man vil have solgt ?????
  hilsen ole

 • Henrik Christensen

  Hej Ole

  Ja du kan sagtens sætte billeder på brugtmarkedet. Når du har skrevet teksten, kan du nederst tilføje billeder af det du vil sælge. God fornøjelse!

 • Super ide. Vi har længe haft nogle børnebørns ting , som vi ikke bruger mere, det fylder bare op. Nu er de sat til salg. Glæder mig til der kommer noget andet til salg.

 • Mette Gregersen

  hmm kan da ikke oprette mig som ny bruger… er der andre med det problem?

 • Henrik Christensen

  Hej Mette

  Hvad er problemet? – vi kan oprette dig hvis det driller, vi skal bare bruge dine oplysninger, som du kan maile direkte til avisen, så ordner vi resten.

  Go’ jul
  Henrik

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis køb og salg for private på SaebyAvis.dk ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER