Christian vandt 20 kasser øl hos Sæby Bowling

Christian vandt 20 kasser øl hos Sæby Bowling

17. december 2010 - kl. 0:37 - af

Sæby Bowling har de seneste 2 måneder kørt en konkurrence, hvor kunderne fik et lod med, hvergang de købet en halv fadøl. Samtidig deltog man så i konkurrencen om 20 kasser Ceres Royal øl, som Sæby Bowling i samarbejde med Ceres Royal udloddede. Udtrækningen af den heldige vinder fandt sted lørdag den 11. december kl. 21,00, og blev foretaget af konferencier Rasmus Poulsen.

Den heldige vinder af de 20 kasser øl ( som skulle være et års forbrug ) blev Christian. Vi ønsker ham tillykke, slutter Hasse Christensen fra Sæby Bowling.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Christian vandt 20 kasser øl hos Sæby Bowling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER