Ældre holder varmen takket være Lions Klub Sæby

Ældre holder varmen takket være Lions Klub Sæby

15. december 2010 - kl. 0:19 - af

Afdelingen Solkrogen på Rosengården i Sæby søgte inden denne vinter for alvor satte ind Lions Klub Sæby om hjælp til nye køreposer og luffer til de ældre. Det var på initiativ fra Vita Emborg at ansøgningen blev til tilbage i oktober måned. På afdelingen bor 12 ældre, der gerne vil en tur ud – også i de kolde måneder, men det er ikke dem alle der er lige mobile, hvilket gør at mange ture gennem Sæby gennemføres i kørestol. Det kan med de øjeblikkelige temperaturer være en kold fornøjelse, og derfor er de nye køreposer og luffer en rar ting.
Solkrogen havde godt nok  køreposer førhen, men de var med årene blevet godt slidte og trængte bestemt til udskiftning, og budgettet var ikke lige til den slags investeringer, hvorfor midlerne fra Lions Klub Sæby faldt på et tørt sted.
Pengene er blevet til blandt andet ved Lions Klubs Julelotteri, som i øjeblikket kan købes i mange butikker i sæby. Så vil man støtte en god sag og gamble lidt ved juletid, så kan der her slåes to fluer med et smæk.
SaebyAvis mødte Vita Emborg på tur med Torpe Gand Andersen, og der var ingen tvivl om glæden ved donationen.  Søren Rasmussen fra Mr. i Sæby var da også ude for at se på de nye investeringer og kunne med tilfredshed konstatere, at de indsamlede midler var blevet brugt på bedste vis  – og lokalt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre holder varmen takket være Lions Klub Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER