Endnu et nederlag i årets sidste kamp til Sæby Basket

Endnu et nederlag i årets sidste kamp til Sæby Basket

14. december 2010 - kl. 0:35 - af

Scoringskrise var årsagen til nederlaget i årets sidste kamp mod Aalborg i lokalopgøret i Sæby Fritidscenter . Sæby fik aldrig gang i scoringerne.  Det virkede som om, alle spillere ikke havde fået indstillet skudarmen til dagen. Chancerne var der og viljen også, men der var bare ikke præcision nok i afslutningerne. Når det er fakta, så er det umulig at vinde en kamp som denne.

1. division damer Sæby – Aalborg ABK            42 – 64

Periodecifre:

1                              10-16

2                              14-18

3                              09-13

4                              09-17

Første periode. Sæby kommer foran 4-0, men derefter bliver det op af bakke. ABK får en god stime midt i perioden og er foran med 10-16 ved periodens slutning.

nden periode: Begge hold har svært ved at score, men 8 min. inde i perioden har Sæby hentet ind til stillingen 20-2. ABK slutter dog bedst, og ved halvleg føre gæsterne 24-34.

Tredje periode: Her går der 4 min. inden første scoring falder. Der bliver generelt scoret meget lidt denne periode, og Sæbys fleste scoringer falder på straffekast. Ved periodeslutning fører ABK med 33-47.

Fjerde periode: Aalborg sætter det afgørende ryk ind i de første 5 min, som de vinder 10-2 .Sæby kæmper forgæves videre ,men må se sig slået på en kollektiv ”off” dag.

”Vi kan nu gå til juleferie frem til første weekend i januar, og må se os placeret sidst i rækken. Det er en skam, for vi har faktisk et rigtig godt hold, men vi har bare ikke kunne få det til at fungere optimalt,” udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Scoringer for Sæby: Signe G. Brandt 12 point, Henriette Sørensen 12, Christina Legaard 6, Gitte Schimmell 6, Louise Munch 3, Nanna Jensen 2, og Charlotte Simonsen 1 point.

SERIE 1 DAMER
Lundergaard- Sæby   38-30

Sæby tabte udekampen knebent mod Lundergaard.  Det var en jævnbyrdig kamp. Sæbys damer var kun bagud med et enkelt point ved pausen, men havde ikke heldet med sig i den afgørende slutfase af kampen, hvor de pressede hjemmeholdets opspil. Det resulterede i flere kontraløb, der afgjorde kampen til hjemmeholdes fordel.

PR SÆBY BASKET    Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endnu et nederlag i årets sidste kamp til Sæby Basket' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger