Ordet er frit: Julebelysningen i Sæby

Ordet er frit: Julebelysningen i Sæby

13. december 2010 - kl. 15:40 - af

Da vi i Sæby Handelsstandsforenings bestyrelse får overdraget ansvaret for julebelysningen, er vi ikke blevet gjort bekendt med den ringe stand som tingene er i. Vi har besluttet at købe ny julebelysning til år 2011, da vi simpelthen ikke har råd til sådan en investering i år. Vi har valgt primært at bruge pengene på aktiviteter, da det er vigtigt vi ikke slækker på dette område. Endvidere havde vi jo også lige investeret i en flot ny skøjtebane året før. Og så troede vi jo heller ikke det var så nødvendigt lige nu.

Vi har i bestyrelsen besluttet at lade Sæby El hænge vore julebelysning op i år og har en femårig kontrakt med dem, da vi kunne se at foreningen kunne spare nogle penge på det område. Sæby El gør os bekendt med at julebelysningen er i meget ringe stand da de gennemgår den, men da er vi så langt henne, at vi ikke kan nå at gøre så meget udover at hænge den op, som den er. Det vil sige at der en del pærer som ikke lyser, og der mangler nogle guilander som gik til sidste år. Sidste års vinter var meget hård ved belysningen pga. af meget blæst og kulde. Desuden er jeg blevet oplyst, at der også var der var en del hærværk på den, som der jo er noget af hvert år. Det er dermed ikke Sæby El der har ansvaret for hvilken stand julebelysningen er i, de har blot overtaget den, som den er, og hængt den op som vores kontrakt anviser.

Der er nu blevet ofret lidt ekstra penge på belysningen, så vi kan få den rigtige julestemning og byen igen ser indbydende ud at komme ind til.

På vegne af bestyrelsen i Sæby Handelsstandsforening

Helle Kjær Nielsen

En kommentar til “Ordet er frit: Julebelysningen i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Ordet er frit: Julebelysningen i Sæby”

  • hanne christensen

    I Nørresundby er der indsamlingsbøtter i flere butikker ,hvor kunder kan bidrage til at der fortsat er råd til en juleudsmykning, eller råd til at reparere den eksisterende.
    På den måde kan dem der nyder at se udsmykningen, og som gerne fortsat vil glædes over den – bidrage.

    Hanne Christensen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Julebelysningen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER