Brand i udluftningskanal på Ørtoftvej i Sæby

Brand i udluftningskanal på Ørtoftvej i Sæby

11. december 2010 - kl. 19:20 - af

En brand på Ørtoftvej 29, fik her til aften Falck i Sæby til at rykke ud. Branden er efter al sandsynlighed opstået i en udluftningskanal i et kombineret fyr- og garagerum, fortæller Falck. Ingen personer eller dyr er kommet til skade, og branden er slukket. Branden kan have noget at gøre med den store udendørs temperatursvingning at gøre – men det er endnu ikke klarlagt, slutter Falck.

Det til trods, har man dog valgt, at sende husets beborere til observation for røgforgiftning på Hjørring Sygehus.

Info: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brand i udluftningskanal på Ørtoftvej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER