Juleudsmykning tæt på at være en skændsel

Juleudsmykning tæt på at være en skændsel

9. december 2010 - kl. 15:35 - af

Det er forkert at påstå, at Sæby Handelsstandsforening fornyr sig, når det handler om juleudsmykning. Den har ikke undergået mange ændringer i en lang årrække. Det kan naturligvis diskuteres, om man skal fortsætte med den form, vi har set i efterhånden adskillige år. Lidt fornyelse kunne egentlig godt være på sin plads.
Nuvel. Når man har valgt at fortsætte med samme udsmykning, burde man i det mindste kunne forvente, at den virker. Det gør den mildest talt ikke. For det er faktisk tæt på, at årets juleudsmykning i Sæby er en skændsel, hvis den fungerer som tilfældet var onsdag tidligt på aftenen. Da var det nedslående at gå en tur i Grønnegade og Vestergade. I en enkelt guirlande var der ikke lys i så meget som blot en enkelt pære. Og i adskillige andre guirlander lyste et stort antal pærer heller ikke. Så se at få de udbrændte pærer udskiftet. Det kan ikke ske hurtigt nok.

Ole Petersen
Priorvang 6

11 kommentarer til “Juleudsmykning tæt på at være en skændsel” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

11 kommentarer til “Juleudsmykning tæt på at være en skændsel”

 • Mette Gregersen

  Enig Ole 🙂 – Ja det er lidt trist at se på. De guirlander i Grønnegade har ikke virket siden de blev tændt. Jeg synes også godt at juletræet snart måtte få lidt flere pærer.

 • hej … hvis nu folk kunne lade være med at sabotere vores udsmykning i byen, ja så virker det garanteret også. Syg humor synes jeg og kan ik forstå at folk ikke kan lade det være, om ikke så for børnenes skyld, det er da hyggeligt at gå en tur i byen og se det hele oplyst, er man ikke i julehumør så bliv hjemme om ikke andet.
  Men er da enig i at vi nok skal kigge lidt på det, og få lidt mere eller noget andet op der måske er anderledes, men det koster jo.. Og har desuden heller ikke set lys ved vandmøllen, plejer den ikke at være belyst også ?

  Mvh
  Hardy

 • Ja man kan da tydeligt se at der er kommet nyt el firma på sagen!

 • Bodil Christiansen

  Trist med julebelysningen i år, det ser rigtigt sørgeligt ud! Guirlanderne skilles jo af i flere stykker og pærerne mangler fra en side af. Det ligner da slet ikke den julebelysning vi er vant til! Det må være en ommer!

  Mvh
  Bodil

 • C.Christoffersen

  Handelsstandsforening kunne jo køre en tur til Aalborg. Så skal de bare se julebelysning. Rigtig pænt. Det er endda med en sæbynit i spidsen. I en mindre målestok, var det måske en i´de. Med hensyn til de pære der bliver ødelagt, så kunne man jo gå over til dioder, som også er meget billiger i drift. Der kunne sagtens laves noget som var bedre og ikke mindst pænere.

  Mvh
  C. Christoffersen

 • Kære Handelstandsforening.
  Vil i ikke lade være med at tænde julebelysningen.
  Som den er nu, vil det være pænere slukket.
  Den syge undskyldning med hærværk. Tror i selv på den.
  Hvilken flittig hærværksmand har mon gået rundt ,ganske ubemærket.
  Ødelagt en pære her , tre der osv. Klippet ledning over i 3-4 m højde.
  Det vidner i mine øjne snare om en leverandør (opsætning) som ikke
  har lev. en ordenlig ydelse.

  De varmeste julehilsner Dion.

 • I stedet for bare at brokke sig og kritisere, så var det måske en ide, at tilbyde at hjælpe enten med praktisk arbejde eller bidrage med et lille beløb – jeg er sikker på, at alt positiv respons hjælper på gnisten til at gøre det bedre, så vidt jeg ved er det jo frivilligt arbejde – og uanset hvad, så er det altså hyggeligt.
  Rigtig god – og positiv jul til alle..

  Mvh
  Tove

 • Jeg synes ikke I har noget at klage over, – kør en tur igennem Thorshøj, så kan I brokke jer, her findes ikke nogen form for julebelysning, kun et juletræ ved kroen og de små træer som folk har i deres haver, – det kalder jeg en dårlig julebelysning.

  Mvh

  Britta

 • Jeg burde nok ikke skrive her, men har svært ved at lade være. Dels fordi jeg sidder i handelstandforeningens bestyrelse og derved er en del af dem der har besluttet at opsætte den julepynt der er i byen. Kan kun gi alle ret i at julepyntet ikke er af bedste kaliber, det er vi udmærket klar over i bestyrelsen.
  For det første har det intet at gøre med at det er et andet firma der har opsat julepyntet. Da julepyntet blev taget ned sidste år, har vi en fornemmelse af at det bare blev klippet ned og derved gik mange pærer og fatninger i stykker. Vi har i år ofret relæer ved hver kæde, da dette er et lovkrav. Dette har i sig selv været en bekostelig affære. Planen var også at der skulle laves nye kæder, men da sådanne kæder løber op i flere hundred tusinde, besluttede vi os for at bruge det der kunne bruges et år mere, velviden at det ikke var i bedste stand.
  Det er rigtig som en skriver at vi desværre har været plaget af hærværk, der er sågar nogle der har opbrudt skabet ved Nordjyske bank og klippet i ledningerne i skabet. Hvad der får folk til at udøve sådan hærværk vides ikke, Jeg kan kun sige det er sygt.
  Det er derfor ikke en undskylning for manglende lys i nogle kæder. Planen er, som der er en der forerslår at de nye kæder vil blive med LED pærer. Træet oppe ved Teak & Miljø er af denne slags og en prøve for at se hvordan det ville komme til at se ud.

  Mvh

  Kim Poulsen.

 • Træet oppe ved Teak butikken er rigtigt flot, så det bliver sikkert fint med LED … men håber bare at folk kan lade det være så, men helt sikkert en rigtig god idé, men Støtte og penge skal der jo til…

  God Jul
  Hardy

 • Mette Gregersen

  Tove :
  Personligt støtter jeg vel Handelsstandforeningen ved, IKKE at køre ud af Sæby for at handle, men handler i Sæby 😉
  Mht til at hjælpe, vil du have alle mulige borgere til at klatre rundt i guirlanderne eller hvad mener du?
  Jeg synes det er udmærket med lidt kritik, og som man kan se, så er medlemmerne jo klar over problemet 🙂 Julelys ER jo noget man meget gerne vil se i denne tid 🙂
  Hilsen Mette

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleudsmykning tæt på at være en skændsel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger