Kunde fik vejrtrækningsproblemer

Kunde fik vejrtrækningsproblemer

8. december 2010 - kl. 14:35 - af

Personalet hos Kalhøj i Sæby måtte hertil formiddag rekvirerer hjælp fra paramediciner og en ambulance, da en kvinde pludselig fik vejrtrækningsproblemer i butikken. Klokken 10.17 indløb meldingen hos Falck via 112 og en paramediciner var først fremme på stedet. Noget senere ankom en ambulance til butikken i Vestergade, og kvinden blev kort efter, med udrykning kørt til yderligere undersøgelser på sygehuset i Hjørring.

Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om kvindens tilstand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunde fik vejrtrækningsproblemer ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER