Formand for Natteravnene i Sæby blev ekskluderet

Formand for Natteravnene i Sæby blev ekskluderet

8. december 2010 - kl. 2:14 - af

På et møde i mandag aften var det formanden, der var sat på dagsordenen hos Natteravnene i Sæby.
Nogen i den øvrige bestyrelse ønskede hans afgang, og derfor var eksklusion, et punkt der skulle drøftes, oplyser en kilde til SaebyAvis.
Der har den seneste tid været nogle uoverensstemmelser i bestyrelsen, og da formanden i nogen tid har været sygemeldt, følte nogen, at det var tid for udskiftning på posten. Det blev tilbudt den siddende formand Klaus Blunck en menig plads i bestyrelsen, men det mente han ikke var en mulighed, når nogen ønskede eksklusion. Ligeledes ønsker han heller ikke længere at være blandt Natteravnene i Sæby, som hver weekend holder et vågent øje med de unge mennesker, der færdes i byen. Klaus er også en del af det såkaldte SeniorTeam, som er med, når der skal startes nye Natteravne op, denne post beholder han dog ifølge avisens oplysninger.

Til aftenens møde var 23 ud af 40 mødt op, og udskiftningen blev vedtaget med et stort flertal. Man var iøvrigt enige om, at man gerne så Klaus Blunck tilbage hos Natteravnene, når han igen var raskmeldt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formand for Natteravnene i Sæby blev ekskluderet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER