Førsteholdet hos Sæby BK savner stadig en sejr

Førsteholdet hos Sæby BK savner stadig en sejr

8. december 2010 - kl. 16:57 - af

Sæbys 1. division damer stadig uden sejr, efter endnu et nederlag. Denne gang til et af topholdene Skovbakken. Holdet har nu tabt de første 8 spillerunder, dog er de ikke i nogen af kampene blevet udspillet, men har haft en utrolig dårlig start denne sæson. Der er nu kun en chance tilbage inden juleferie. Det bliver i dag onsdag, når holdet tager imod lokalrivalerne fra Aalborg.

Skovbakken – Sæby            75-58

Periodecifre:

1      16-14

2      12-09

3      21-15

4      26-20

Første periode: Som i så mange andre kampe denne sæson følger Sæby fint med hjemmeholdet. Der bliver spillet godt forsvar af begge hold, og ingen af holdene kommer til lette scoringer. Perioden ender 16-14.

Anden periode: Igen er det forsvaret, der virker bedst i begge ender. Sæby kommer foran 20-21 3 min. inde i perioden, men Skovbakken får hentet det tabte og fører ved halvleg 28-23. Kampen virker stadig åben.

Tredje periode: Nu får begge hold lirket forsvaret op og hullerne bliver benyttet under kurven. Midt i perioden bringer hjemmeholdt sig foran med 37-29. Sæby kæmper sig tilbage og henter ind på Skovbakken igen, men med to 3 point scoringer i sidste min. af hjemmeholdt, giver det Skovbakken et forspring på 49-38 ved periodens slutning.

Fjerde Periode: Sæbys spil under kurven virker godt fra perioden start. Specielt Sæbys Nanna Jensen og Christina Legaard bliver spillet fri, og omsætter det til scoringer så stillingen nu er 53-47. Desværre må Sæbys profil Signe Brandt udgå med 5 fejl, og dette benytter hjemmeholdet, der bringer sig yderligere foran og vinder kampen 75-58.
Sæbys Signe Brandt blev topscorer for Sæby med 22 point.

DRENGE B – U 14
Sæby – Aalborg Basket 05 21 -37
Sæby tabte til det stærke hold fra Aalborg efter en god kamp. Holdet fulgte godt med i hele 1. halvleg og var kun bagud med 11-15 ved pausen. Holdet kunne dog ikke stå distancen i 2. halvleg , hvor Aalborg løb fra dem i slutfasen.
Jacob Wunderov var bedst scorende for Sæby med 7 point

PR SÆBY BASKET. Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Førsteholdet hos Sæby BK savner stadig en sejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER