Støt Vore Soldater har fået ny webshop

Støt Vore Soldater har fået ny webshop

6. december 2010 - kl. 15:45 - af

Efterspørgslen efter produkter med Den Gule Sløjfe er støt stigende og allerede nu er det klart, at omsætningen af produkter med den velkendte Gule Sløjfe i 2010 sætter ny rekord. Den Gule Sløjfe har også givet Familienetværkets webshop www.støtvoresoldater.dk flere besøgende. Så mange besøgende, at man netop har foretaget en større modernisering af webshoppen. Den nye webshop, som har samme webadresse www.støtvoresoldater.dk, blev lanceret den 1. december i år.

Formand for Familienetværket Michael T. Jensen fortæller, at ”det har været nødvendigt at forbedre webshoppen, så den kan matche det stigende antal besøgende, der dagligt besøger webshoppen”. At sløjfen er populær, ser man tydeligt i gadebilledet og på sociale medier på internettet som for eksempel Facebook, hvor Den Gule Sløjfe i dag dukker op på flere og flere profilbilleder. Den Gule Sløjfe er en populær trend. ”Den store opmærksomhed er vi selvfølgelig glade for hos Familienetværket. Opmærksomheden omkring Den Gule Sløjfe medfører et større salg af produkterne med Den Gule Sløjfe, hvor alt overskud fra salget går direkte til støtte for de danske soldater og deres pårørende” tilføjer Michael T. Jensen.

Familienetværket har igennem de seneste år givet økonomisk støtte til en lang række forskellige velgørende formål for de danske soldater og deres pårørende. Senest har den frivillige organisation gjort det muligt for ni danske soldaterveteraner at gennemføre det populære US Marine Corps Marathon 2010, hvor to soldater gennemførte det hårde maratonløb i rullestol. Man kan se billeder og læse hele historien fra denne tur inde på webshoppen. På den nye webshop kan man læse meget mere om hvad de mange støttekroner går til.

”Webshoppen vil løbende blive opdateret med gode historier og nyheder fra pressen”, fortæller webredaktør René Bygballe og opfordrer samtidig interesserede til at indsende billeder og artikler, der relaterer sig til Støt Vore Soldater og Den Gule Sløjfe. Billeder og historier kan sendes til mailadressen rb@jef.dk.

4 kommentarer til “Støt Vore Soldater har fået ny webshop” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Støt Vore Soldater har fået ny webshop”

 • Mette Gregersen

  Den gule støttesløjfe er blevet til på et ønske fra Familienetværkets kontaktpersoner, og er fremstillet efter amerikanske forbillede.

  Den gule sløjfe er hentet i historien om den unge soldat, der måtte skilles fra sin kærste for at drage i krig. Hvis hun stadig ville have ham, når han vendte hjem fra krigen, skulle hun binde et gult bånd om et gammelt egetræ ved indkørslen til forældrenes farm, så han allerede her kunne se, at han var velkommen.

  Hjælp til pårørende
  Som eksempel på dette kan nævnes, at denne konto trådte ind, da en soldat var blevet såret i en international operation og indlagt på Rigshospitalet. Soldatens kærste kunne ikke ud af sin SU finde midler til at komme fra provinsen til Rigshospitalet på besøg ud over ganske sjældent.
  Her trådte denne konto til Familienetværkets vegne og forærede kærsten et togkort, så turen til Rigshospitalet kunne tages dagligt.

  Det er denne gule sløfe, der i flere år har kunnet ses bag på mange biler i USA. Nu kommer de også til Danmark med teskten
  “Støt vore soldater” og et lille Dannebrogsflag

 • Mette Gregersen

  Nu sælges der også julehjerter med den gule sløjfe på 🙂

  Følg iøvrigt med i “livet” dernede fra her : http://www.forsvarskanalen.dk – der er masser af rigtig gode film.

 • Mette Gregersen

  Anders Lund Madsen og Joan Ørting er pt i Price hos soldaterne for at lave Juleshow.
  Se det den 23. dec på Dr1

 • Hvor kan man købe den gule sløjfe til bilen og til en jakke?

  Venlig hilsen

  Kurt

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støt Vore Soldater har fået ny webshop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger