JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag

JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag

3. december 2010 - kl. 10:25 - af

Traditionen tro afholdes der i Sæby Baptistkirke Gospelgudstjeneste den første søndag i december.

Da Sæby Gospelchoir i øjeblikket holder ufrivillig pause, p.g.a. problemer med at finde en dirigent, har det været uvist, om traditionen kunne holdes i år, og dermed også en ekstra stor glæde, at Mads Lindholm har sagt ja til at øve med Gospelkoret nogle gange i november, og i øvrigt medvirke ved Gospelgudstjenesten. Koret har altid sat pris på Mads Lindholms dygtighed, energiske arbejde og fremtoning, og glæder sig derfor over, at det også i år bliver muligt at holde Julegospel i Baptistkirken. Aftenen vil også byde på forskellige musikalske indslag, og solistnumre af Tinne Lund, ligesom kirkens præst, Bente Højris vil holde en andagt. Hun siger: “Det er en stor glæde, at det igen i år er muligt at indbyde til Julegospel, – en aften, der plejer at samle en fyldt kirke.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER