JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag

JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag

3. december 2010 - kl. 10:25 - af

Traditionen tro afholdes der i Sæby Baptistkirke Gospelgudstjeneste den første søndag i december.

Da Sæby Gospelchoir i øjeblikket holder ufrivillig pause, p.g.a. problemer med at finde en dirigent, har det været uvist, om traditionen kunne holdes i år, og dermed også en ekstra stor glæde, at Mads Lindholm har sagt ja til at øve med Gospelkoret nogle gange i november, og i øvrigt medvirke ved Gospelgudstjenesten. Koret har altid sat pris på Mads Lindholms dygtighed, energiske arbejde og fremtoning, og glæder sig derfor over, at det også i år bliver muligt at holde Julegospel i Baptistkirken. Aftenen vil også byde på forskellige musikalske indslag, og solistnumre af Tinne Lund, ligesom kirkens præst, Bente Højris vil holde en andagt. Hun siger: “Det er en stor glæde, at det igen i år er muligt at indbyde til Julegospel, – en aften, der plejer at samle en fyldt kirke.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JuleGospel i Sæby Baptistkirke på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger