6 tons julegave til Svømmebadet i Sæby

6 tons julegave til Svømmebadet i Sæby

2. december 2010 - kl. 9:48 - af

Det nærmer sig nu en tradition når Sæby Svømmebad for 3 gang afholder Wellness og Mad i svømmebadet.
Årets sidste Wellness og mad den 1. december fik meget naturligt temaet Jule wellness, og kigger man i dag ud af vinduet er der det ikke tvivl om julen for alvor er kommet til Sæby Svømmebad. Sneen ligger næsten urørt rundt om svømmebadet, og alt hvad der kan støves op fra den store kasse med julepynt er hængt op i Birthes cafe. Det emmer bogstaveligt talt af jul i badet.
Denne sidste Wellness & mad blev et sandt juleorgie hvor maden selvfølgelig i dagens anledning også havde jul som tema. Det kan godt være at der var minus 7 grader uden for døren men der er nu altid omkring de 30 grader i Wellness afdelingen, fortæller Claus Thomsen en af husets faste wellness brugere. Claus er normalt ikke den der holder sig fra det kolde element, som fast deltager i vinterbadeklubben ” de blå næser ” var han da en smule bekymret over nissetemaet der, som Claus udtalte, reelt ikke passede helt med den høje temperatur og palmer.
Men hverken temperatur eller nisser kunne dog hindre deltagelsen, og trods aflysninger fra enkelte deltagere pga. føret lykkedes det ikke at komme til bunds i ventelisten, slutter en glad men træt Birthe fra cafeen i Sæby Svømmebad
Svømmebadet går på juleferie torsdag den 23. december hvor der udover jule familie dag traditionens tro afsluttes med et arrangement for børn og barnlige sjæle. Som altid søsætter vi det flydende juletræ og forventer som sidst et besøg af dykker julemanden.
Udover gaver til de mange glade børn der plejer at deltage i Julearrangementet er der også gemt en overraskelse til svømmebadet.
Denne helt store jule gave ankommer i uge 1, derfor er svømmebadet er lukket fra den 31. dec til den. 9 Januar. Svømmebadets Tekniske Chef Kim Kupetz og Lasse Pedersen afventer glædeligt den helt nye 6 tons store installation.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '6 tons julegave til Svømmebadet i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER