Vinter kirkecafé – et brag af en succes

Vinter kirkecafé – et brag af en succes

1. december 2010 - kl. 2:04 - af

Søndag den 21. november arrangerede Kirkecaféen ved Sæby Kirke kirkefrokost efter gudstjenesten denne sidste søndag i kirkeåret. Og Mariehuset var fyldt til bristepunktet af glade besøgende. Der blev solgt tombolagevinster og dekorationer til både advent, kirkegården og dørophæng.
Kirkens Gospel Kids sang og jublede deres sangglæde ud til hele forsamlingen under Birgit Åens ledelse og med Jonas Scheffler Kristensen ved klaveret så det swingede i hele salen. Der blev vist billeder af det børnehjem i Nepal med de børn og deres hverdag, som var genstand for den indsamling som hele arrangementet lagde op til. Vi i kredsen bag kirkecaféen kan nu sende et solidt beløb til Mission Øst, der overordnet er ansvarlig for driften af netop dette børnehjem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinter kirkecafé – et brag af en succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger