Jul i sne, blæst og kulde 1. søndag i advent

Jul i sne, blæst og kulde 1. søndag i advent

1. december 2010 - kl. 0:56 - af

Alt imens det ridende optog og folk med arrangørernes faner samt trofaste følgesvende drog igennem byen 1. søndag i advent, forsøgte andre at holde varmen ved at danse og synge om byens juletræ på torvet i Voerså.
Straks da torvets juletræ og byens julebelysning var tændt, sang og spillede Lone Pilgård og Kurt Jensen. Da optoget kom forbi, fulgte alle med til hallen, hvor træet var pyntet, boderne med juleting samt kaffe og gløgg med æbleskiver var klar.
Lone Pilgård og Kurt Jensen fortsatte i hallen, og nu kom der gang i børnenes julelege, der til sidst sluttede i en længere kædedans gennem hallen.
Et andet sted i hallen kunne børnene tegne eller skrive ønskeseddel til julemanden og fremstille sin egen kalender-dekoration.
Da julemanden gjorde sit indtog, glemte børnene alt om leg, dans og boder, for nu var det slikposer, julemanden og hans hjælpenisse delte rundhåndet ud af.
Borgerforeningen har hvert år en konkurrence på medlemskortene, hvor der kan vindes to gange to ænder og rødvin. De heldige i år blev Asta Jensen og Jane Mechlenburg.
Omkring 275 børn og voksne deltog i arrangørernes festligheder, der var Knud Søhane, Voerså IF, Voerså YA, Den lokalt forankrede skole og Voerså Borgerforening.

CS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jul i sne, blæst og kulde 1. søndag i advent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger