Jamen er der da slet ingen grænser!

Jamen er der da slet ingen grænser!

1. december 2010 - kl. 15:59 - af

Natten mellem tirsdag d. 30. november og onsdag d. 1. december har nogen stjålet vores fine snemand med lys i, som vi har hængt op hvert år til jul til stor glæde for vores børnebørn og oldebarn. Vi kan nu fortælle dem, at en person med meget store fødder har berøvet dem den glæde. Snemanden er let genkendelig, så jeg kan ikke tro, at vedkommende kan få meget glæde af den. Det er lidt at gøre sig til tyv for, fortæller beboeren på Søndermarksvej i Sæby hvor tyveriet er sket.
Så hold øjne og ører åbne.

En kommentar til “Jamen er der da slet ingen grænser!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Jamen er der da slet ingen grænser!”

  • Min moster på Emilievej fik stjålet to enebær i krukker med lyskæder kl. 2 natten mellem tirsdag og onsdag:-(

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jamen er der da slet ingen grænser! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER