Kong Vinter tog succesen fra Sæbygaard

Arkivfoto

Kong Vinter tog succesen fra Sæbygaard

29. november 2010 - kl. 2:05 - af

Alt var ellers på plads på det gamle slot, men vintervejret var, som alle nok observerede i sit onde lune. Ikke mange kilometer fra byskiltet var vejene ufremkommelige, hvilket uden tvivl har holdt mange fra udkantområderne væk fra den ellers så hyggelige julestemning på Sæbygaard Slot. Kun ca. 25% af sidste års antal gæster har brugt weekenden på det julepyntede slot, som bød på både hygge og varme, hvis man da lige så bort fra et meget koldt loft, som ikke mange undlod at kommenterer. Det er brand ærgerligt, når så mange mennesker har lagt så mange timer i et projekt som dette. Men ingen kan holde for den danske vinter og man kan da glæde sig over en noget bedre besøgt søndag end den lørdag, som de fleste nok helst vil glemme. Men mon ikke der også er ”Jul på Sæbyggard” igen til næste år, det kan man da kun håbe, måske krydret med enkelte nye tiltag og påfund til de mange trofaste gæster.
Enkelte kommentarer fra nogle af de gæster avisen mødte gik på lidt flere juledekorationer og honningkager, end det var tilfældet i år. Der manglede noget fra sidste år, jeg ved bare ikke helt hvad, sagde en forbipaaserende, inden hun hastede ud til bilen får at søge ly for vejret. En anden kommenterede det materiale, der er brugt til årets arrangement. Det mangler sku ærlig talt lidt julestemning, ikke engang en nisse er der på, og så tror jeg det ville være er en god ide med mere PR. Mange udenfor byen ved slet ikke det er her, sluttede han. Vi sender opfordringerne videre til Civitan, der er arrangør af det, vi nu stadig mener, er et godt arrangement i vores lille by.


En kommentar til “Kong Vinter tog succesen fra Sæbygaard” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kong Vinter tog succesen fra Sæbygaard”

  • Søren Møller Kristensen

    Synes at det er et rigtig godt intiativ med jul på slottet. Desværre synes jeg at det mangler mange tiltag, for at oplevelsen bliver rigtig god. Eksempelvis kunne man lave flere åbne værksteder, hvor man kunne se de forskellige håndværkere arbejde, lidt ligesom i den gamle by i Århus.
    Julen er jo også børnenes fest, så kunne også være fint hvis der skete lidt mere for dem:)

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kong Vinter tog succesen fra Sæbygaard ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger