Ordet er frit: Snerydningen i Sæby

Ordet er frit: Snerydningen i Sæby

27. november 2010 - kl. 1:30 - af

Hvis du er i tvivl hvor den ”gamle” kommunegrænse går, så kig på vejene fortiden, det er der hvor man er stoppet med snerydningen, der bliver ikke ryddet sne i vores del af kommunen, da der skal spares penge og man selvfølgelig først og fremmest skal sørge for Frederikshavn er ryddet, hvorfor nu det, jo det er da klart Frederikshavn har jo brugt vores penge, og dem der var tilbage skal jo bruges til at dække underskuddet, på snerydningen fra sidste år, så skidt med at vi her i Sæby ikke kan komme frem uden risiko for at sætte os på røven, vi er jo på røven i forvejen så en glidetur gør vel ikke den store forskel, men det kan så undre mig at hvis det er den private husejer der ikke får ryddet for sne eller saltet, ja så skal de nok komme efter ham, FOR DET HAR MAN JO PLIGT TIL, når man er privat, men man har ikke PLIGT til at rydde når man er kommunal.

MVH
Arne Skriver

5 kommentarer til “Ordet er frit: Snerydningen i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Ordet er frit: Snerydningen i Sæby”

 • Hartvig Poulsen

  Gud,- hvor har du ret , Arne Skriver.
  Mvh. Hartvig Poulsen

 • Jeg har lige været ude at køre en tur. Flere steder var man igang med at rydde sne med en gummiged.Alle steder kørte man konsekvent sneen op i vejsiden der vender mod nord eller mod øst. Så er man jo helt sikker på at det fyger tilbage i løbet af kort tid. Hvis jeg havde ansvaret for at skulle betale regningen for snerydningen ville jeg forlange at man smed det mod syd eller vest, hvis det var muligt.Men så skal det selvfølgelig kun flyttes en gang.Og det er måske ikke sagen hvis man lever af at rydde sne.

 • Men så er det godt i ikke bor i anden kommune for der får de slet ikke ryddet sne fordi kommune kasse er tom, men hvis du læser i nordjyske idag er vi den eneste kommune som har penge til at ryde sne for og jeg kan ikke give dig ret for jeg var ude at køre i går aftes og kørte på nogen af de små veje ved 17 tiden og jo der lå sne på vejen med det blæste også meget, men der kørte sneskrabber selv ud på de små veje. Hvis du går ind og læser hvordan kommune skal rydde sne kan du også læse hvor længe de køre til hverdag og weekenden. Jeg vil kalde det en gang sludder du kommer af med

 • Vi er en lille familie der bor ude på landet med 3 børn og vi kan tydeligt huske da det var Sæby Kommune, her blev skolebusruterne betragtet som 1. prioritetsveje
  så vores børn kunne komme i skole – det er nu lavet om til 2. prioritetsveje og der er ikke blevet ryddet en eneste gang siden den 23. novemebr, således bussen kunne hente vores børn om morgenen. Det er ikke kun os, der har denne oplevelse, det har rigtig mange der bor på landet. Påstandene om, at selv de små veje er ryddet er det rene vås, men cykelstierne mellem Sæby, Syvsten og Ørtoft er ryddet i begge sidder, det kalder jeg prioritering – Volstrup Skole er jo lukket og jeg har endnu ikke set en cykellist på denne strækning ?

 • hanne christensen

  I forhold til indlæg fra Carsten Aarup, har jeg en sjov observation på ruten fra Thorshøj til Syvsten.
  Når jeg p.g.a. skolebusbesparelser kører mine børn i skole ( og fordi cykelstierne sjældent er snefri, møder jeg “en mand og en maskine” der er i gang med at gøre cykelstien farbar, ved at feje sneen ud mod kørebanen.

  På vej hjem fra skolebefragtningen, møder jeg en sneplov, som nu skubber snedyngen mellem vej og cykelsti – ind på cykelstien.

  Så ja tydelige problemer i koordinering af snerydningsindsats og mange spildte skatte kroner, med mindre cykelsti rydnings “manden og hans maskine “er i en privat mission for egne børn.

  Der er sgu noget galt i Danmark, eller i hvertfald i Nordjyske kommuner.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Snerydningen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger