Pyrus til familiegudstjeneste i Østervrå

Pyrus til familiegudstjeneste i Østervrå

26. november 2010 - kl. 9:36 - af

Østervrå Frikirke tager forskud på juleeventyret med Pyrus til kirkens Familiegudstjeneste 1. søndag i advent.

Årets familiejulekalender på TV2 bliver et gensyn med den fjerde og sidste af julekalenderne i serien om Pyrus, og de fleste børn og nogle voksne skal sikkert i ugerne op til jul følge med i de mange eventyrlige historier, som Pyrus vikler sig ind og ud af i bøgerne.

Første søndag i Advent – den 28. november, kommer deltagerne i Familiegudstjenesten i Østervrå Frikirke i selskab med Pyrus, og det bliver spændende at se, hvilken bog han denne gang tryller personer ud af! En ting er sikkert og vist, hvor Pyrus er, er der sjov, fest og sang, lover kirkens præst Bente Højris, og risengrøden, den er skiftet ud med Ris a la Mande!

Nogle har den opfattelse, at gudstjenester er kedelige. Vi vil gerne vise, at sådan behøver det ikke være, og indbyder derfor alle byens børn med familie til den utraditionelle gudstjeneste, slutter Bente Højris. Der glæder sig til at se rigtig mange i Frikirken på adressen Hjørringvej 426.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pyrus til familiegudstjeneste i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger