Sæby BK fik endnu et nederlag med hjem

Sæby BK fik endnu et nederlag med hjem

22. november 2010 - kl. 12:40 - af

Sæbys damer måtte endnu engang gå fra banen som taber i Odense i lørdags. Holdet tabte mod et velspillende hjemmehold, og ligger nu sidst i tabellen. Damerne har fået en dårlig start i år, men trods nederlag, har de spillet mange jævnbyrdige kampe. Heldet og marginalerne har dog ikke været på deres side i de tætte opgør.

1. division damer    Fjordager BK Odense – Sæby            74-61

1.Periode:   20 – 11

Sæby kunne ikke rigtig få styr på forsvaret, og Odense kom til en del lette scoringer. I angrebet havde damerne svært ved at finde vej til netmaskerne. Mange oplagte chancer blev brændt, og det frustrerede holdet lidt.

2. Periode:  19 – 21

Her begyndte det at gå lidt bedre. Der kom lidt mere styr på forsvaret og Sæby  begyndte at sætte sine scoringerne. Specielt Sæbys Charlotte Simonsen gjorde det godt og satte 3 vigtige 3 points fra distancen denne periode.

3. Periode:  11 – 18

Nu kom der for alvor gang i sagerne. Sæby skudforsøg rammer nu kurven, og Odense begynder at lave mange fejl. Det giver mange straffekast til Sæby , der for hentet hjemmeholdets forspring.  Kampen er nu igen tæt og lige. Henriette Sørensen og Charlotte Simonsen får stjålet en  del bolde i forsvaret, som hurtigt bliver omsat til point i modsatte ende. Sæbydamerne har på god fight i denne periode fået gejsten og troen på sejr.

4. Periode:  24 – 11

Odense ligger dog ud med to hurtige 3 points scoringer, og derefter er det lidt som om Sæbypigerne mister troen og ikke kan følge med hjemmeholdet i denne periode. Størstedelen af Sæbys scoringer i denne periode er på straffekast, men holdet kan ikke matche Odense i denne sidste periode og taber reelt kampen her.

”Sæby må endnu engang se sig slået af et godt spillende Odensehold. Men overordnet set var det en god kamp. Der var en god stemning mellem holdene. Vi skal have troen og viljen tilbage på holdet og turde vise det på banen, ” udtaler træner Henrik Hansen efter kampen

Scoringer for Sæby: Signe Brandt 16, Henriette Sørensen 16, Charlotte Simonsen 14, Nanna Jensen 6, Line Ypkendanz 6, Christina Legaard 3

Næste 1. div. kamp bliver mod Åbyhøj 3 på hjemmebane lørdag. D. 27. november

U14 drenge:

Sæby – Aalestrup     30- 13   Sæby spillede en rigtig god kamp og vandt fortjent. Jacob Wunderov blev topscorer med 12 point.

PR SÆBYBASKET:  Sten Frederiksen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby BK fik endnu et nederlag med hjem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER