Konfirmandinde modeshow i Sæby Svømmebad

Konfirmandinde modeshow i Sæby Svømmebad

22. november 2010 - kl. 0:39 - af

Temperaturer som en bagende sommer dag da butikkerne Frk. Grøn Blomster, Frisør Team Rønnow og Holmenlund brud og fest afholdte modeshow for forårets kommende konfirmandinder og deres mødre i Sæby Svømmebad.

Hvide kjoler med flotte udskæringer og luftige snit, båret af yndige modeller med bare tæer passede perfekt ind i svømmebadets kulisse. Her var muligheden, hvor pigerne og deres mødre kunne føle på årets modetrend for konfirmandinderne, og så var der  selvfølgelig også kjoler til mødrene.

Sæby Svømmebad er efterhånden blevet kendt for de mere alternative løsninger, og Catwalken var i sig selv et tilløbsstykke, idet den foregik direkte ud i 25 meter bassinet. Her var det ekspertise fra Hjørring Stilladsudlejning, der gjorde det muligt at lave en 14 meter lang catwalk ud i det turkis blå vand. Effekten og resultatet var da også mere end tilfredsstillende. Det er absolut ikke sidste gang, vi prøver dette, fortæller adm. leder Jeppe Møller Jacobsen.

Ideen til arrangementet kom oprindeligt fra Team Rønnow, og da Svømmebadet netop arbejder med et lignende projekt, var det naturligt bogstaveligt at springe ud i dette også.

Selv om det er første gang vi har forsøgt at lave et mode show i en svømmehal, er vi ikke i tvivl om, at arrangementet har været et tilløbsstykke. Vi kunne jo kun være tilfreds, da det viste sig, at der ikke var en eneste stol ledig, da den første model tråde op på scenen. Vi er positiv overrasket over efterspørgslen, og går allerede så småt med overvejelser omkring næste års lidt større projekt, hvor der helt sikkert vil være plads til endnu flere aktører, fortæller Majbritt fra Team Rønnow.

Interesserede aktører til 2011 kan allerede nu kontakte Team Rønnow, der også næste år satser på et lignede arrangement.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Konfirmandinde modeshow i Sæby Svømmebad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger