Isbanen på Sæby Torv er endnu ikke i syne!

Isbanen på Sæby Torv er endnu ikke i syne!

19. november 2010 - kl. 1:37 - af

Handelsstandsforeningens meget omtalte og debaterede kunstskøjtebane har endnu ikke fundet vej til Torvet i Sæby.
Som alle ved, er dele af den indkøbte bane brændt ved et uheld, og kun med stor hjælp fra fabrikken kan sløret nu løftes for, at banen skulle være fremme på Torvet torsdag i næste uge. Allerede nu ligger bundplader og andre dele til banen på Torvet. De blev i går leveret af NH-Løft, som velvilligt har haft disse dele til opbevaring siden nedtagningen i foråret. Klaus Kjærgaard fra Handelsstandsforeningens bestyrelse oplyser, at banen er klar til indvielse i forbindelse med, at Julemanden tænder det store juletræ på Torvet – søndag d. 28. november klokken 16. Der vil naturligvis denne dag være masser af aktivitet på Torvet og gratis skøjtning til alle interesserede. Byens forretninger holder ligeledes søndagsåbent i anledning af, at det er første søndag i advent.
Sidst men ikke mindst er det dagen, hvor der bliver mulighed for at sige pænt farvel til slagter Klaus Kjærgaard og goddag til den nye indehaver Anders Engen i butikken i Vestergade.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Isbanen på Sæby Torv er endnu ikke i syne! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER