Julestue i Leifs butik – første gang på lørdag

Julestue i Leifs butik – første gang på lørdag

18. november 2010 - kl. 5:18 - af

Julen har for alvor holdt sit indtog hos Pia og Leif i Leifs Butik, og på lørdag den 20. november, kl. 12-18, er de begge klar til årets første julestue.
Kalendergaver og julegaver kæmper i øjeblikket om pladsen på hylderne i Leifs Butik i Østervrå. Vi har rigtig travlt i disse dage med at få alle juletingene placeret, fortæller Leif Hyldig, men vi skal nok blive klar.
Den alsidige butik med det meget brede sortiment udmærker sig også med et stort udbud af juleartikler. Vi har selvfølgelig masser af legetøj og vores store flotte porcelænsdukker, som nu har fået selskab af bl.a. julekort, nisser, pynt og en masse sjove ting til f.eks. adventskalenderen eller pakkespillet, oplyser indehaveren.
Butikken sælger også juletræer, adventskranse, gran og pynt til gravsteder. Juletræskæder til både indendørs og udendørs brug er også på lager. Det sidste nye er sukkulenter og hjemmelavede bolsjer.

Julestue
Lørdag den 20. november slår Leifs Butik dørene op til årets første julestue, hvor der også serveres gløgg og æbleskiver. Julestuen gentages lørdag den 4. og 18. december. Den 4. vil der bl.a. være levende musik i butikken, men vi har flere overraskelser i ærmet, slutter Leif Hyldig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julestue i Leifs butik - første gang på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER