Sæsonafslutning hos DCH i Sæby

Sæsonafslutning hos DCH i Sæby

17. november 2010 - kl. 16:14 - af

Lørdag den 20. er der sæsonafslutning hos Danmarks Civile Hundeførerforening, som holder til på Solsbækvej 271 i Sæby. Konkurrencen er lokal og afslutning på efterårets træning. Her kan  klubbens egne medlemmer deltage og blive testet i deres kunnen på forskellige niveauer.
Deltager:
15 Hvalpe (hunde under 1 år) der stiller op i hvalpetesten sammen med deres hundefører.

4 Nye-C hunde der stiller op i Nye-C programmet.

6 C hunde der stille op i C programmet, disse hunde og hundefører kan også stille op på kredsplan og landsplan. Så denne konkurrence bruges til, at vurdere om formen er ved at være klar til næste års konkurrencer.

3 B hunde der stille op i B programmet, disse hunde og hundefører er på niveauet efter C hundene. For at blive B hund, skal man deltage i C konkurrencer og får min. 2x 110 point. De bruger også efterårets konkurrence til at teste sig selv og hunden, om de er ved at være klar til næste års konkurrencer.

Konkurrencen starter kl. 8.00 med rundstykker og en lille en til at dulme nerverne. Kl. 8.30 er der orientering og kl. 8.45 starter selve konkurrencen. Omkring kl. 12.00 vil der være pause, hvor der kan købes pølser med brød og diverse drikkevarer.

Konkurrencen forventes afsluttet omkring kl. 14.00, hvor der vil være præmie- og diplomoverrækkelse.

Formand Søren Pedersen, vil være at finde i klubhuset og kan være behjælpelig med evt. spørgsmål omkring DCH i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonafslutning hos DCH i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger