Halrekorder til Sæby atletik ved landsdelsmesterskaber

Halrekorder til Sæby atletik ved landsdelsmesterskaber

17. november 2010 - kl. 10:34 - af

Sidste afdeling af DGIs landsdelsmesterskaber foregik i Dybvad med deltagere fra Ålborg, Hjørring, Dybvad og Sæby.

Jonas Bak Christensen, 12 år slog en halrekord som var helt tilbage fra 1979, det var i 300m løb på 47,89s, et super resultat. Jonas sprang ligeledes 1,55m i højdespring og tog rekorden fra 92. Den sidste rekord han slog var fra 95 i 2x30m hækkeløb med tiden 11,52s

Janni Kristensen som er 11 år slog klubkammeraten Sara Vanggaards rekord fra sidste år i hækkeløb i tiden 11,82s. Disse fire rekorder kombineret med Sæbys øvrige atleters resultater lover godt for indesæsonen i år.

Se alle resultaterne for stævnet her: PR 14.11.10 DGI Landsdelsmesterskaberne

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Halrekorder til Sæby atletik ved landsdelsmesterskaber' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER