Sæby sødeste hund 2010 blev tæven Inka

Sæby sødeste hund 2010 blev tæven Inka

16. november 2010 - kl. 1:30 - af

I forbindelse med åbent hus arrangement hos H.J. Hundesalon, blev Sæbys sødeste hund 2010 kåret. Det blev Egeborgs white Enya i daglig tale kaldet Inka. Inka er født på kennel Egeborg den 9. april 2010 ud af et kuld på 5 – som eneste tæve. Vibeke Laulund, som er indehavere af kennel Egeborg besluttede, at Inka ikke skulle sælges, men blive.

Da de 4 hanner flyttede til nye familier, blev Inka således tilbage, og hun fik selskab af tre andre hvide schæfere. Inka har været udstillet en gang med flot bedømmelse, ligesom hun træner lydighed i HF Vendsyssel, hvor Vibeke Laulund er formand og instruktør. Inka er en dejlig legesyg hvalp med mod på nye udfordringer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby sødeste hund 2010 blev tæven Inka' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER