Tæt på og stadig langt fra den vigtige sejr

Tæt på og stadig langt fra den vigtige sejr

15. november 2010 - kl. 13:50 - af

Sæbys damer var tæt på sæsonens første sejr, men desværre kunne det afbudsramte Nordjyske hold ikke holde føringen til slut, og måtte se AUS trække sig ud af opgøret som vinder.
1. Division Damer AUS Århus – Sæby 67-64
Periodecifre:
1 13-15
2 17-12
3 13-24
4 24-13

Første periode: Med afbud fra en del stamspillere måtte der ren taktisk omrokkeres på en del pladser, så det var spændende om oplæget til kampen, kunne holdes. Det viste sig hurtig, at de yngre spillere levede fuldt op til deres ansvar. Specielt Sæbys centerspiller Nanna Jensen kom godt i gang, hvor hun var en konstant trussel i angrebet, mens hun i forsvaret var sikkerheden selv i returboldene. Begge hold fulgtes ad med scoringer og perioden endte tæt 13-15.
Anden periode: Sæbys Charlotte Simonsen åbnede perioden med at sætte to 3 points scoringer i de to første angreb. Sæby kom nu foran 13-21, men AUS kom hurtig igen og fik hentet ind til 20-21. De fik dog hurtigt holdfejl tidligt i perioden, så hver fejl udløste derefter straffekast til Sæby. Dette udnyttede Sæby desværre ikke godt nok. Samtidig fik flere af AUS` s langskytter sat sine skud, så ved halvleg førte hjemmeholdet med 30-27.
Tredje periode: Her havde Sæby i de andre opgør haft svært ved at komme i gang, men ikke denne gang. Holdet stod rigtig godt i forsvaret, og i angrebet blev den frie spiller fundet og det blev udnyttet. Sæbys to unge spillere under modstandernes kurv Line Ypkendanz og Nanna Jensen spillede helt suverænt, og scorede mange point. Samtidig satte Charlotte Simonsen igen to 3 point scoringer ,så Sæby kom foran 30-43. AUS fik dog mod slutningen af perioden lidt mere styr på spillet, men perioden endte 43-51til Sæby
Fjerde periode: Sæby startede igen fint og bragte sig yderligere foran med 43-55, og den første sejr synyes inden for rækkevidde. Men nej. AUS fik stresset Sæby og kom ind i kampen igen. Med ca. et minut tilbage og stillingen 62-62, holdt AUS holdet hovedet klart og fik de rigtige afslutninger, så vandt kampen med 67-64.
Scoringer for Sæby:
Nanna Jensen 20 point, Signe G. Brandt 13, Charlotte Simonsen 12, Line Ypkendanz 11, Christina Legaard 5, og Isabella Larsen 2 point.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tæt på og stadig langt fra den vigtige sejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger