”Fra alle os til alle jer…” – Disney Koncert i Manegen

”Fra alle os til alle jer…” – Disney Koncert i Manegen

14. november 2010 - kl. 0:47 - af

Lørdag den 20. november kl. 10.30 opfordrer Sæby Bibliotek alle til at tage deres børn eller børnebørn i hånden og kigge forbi Manegen – Sæby Kulturhus for at komme til en dejlig koncert. Kom og hør alle de pragtfulde sange fra den 60 år lange Disney produktion, som f.eks. ”de gode gamle” Askepot, Snehvide og Lady og Vagabonden. Men også de nyere Disney sange, som Pocahontas, Løvernes Konge og Skønheden og Udyret.

Vi vil gerne prøve at lave et arrangement, hvor generationerne har mulighed for at mødes og begejstres sammen. Disney værker og sangene fra alle de kendte tegnefilm er noget vi alle kender til, både børn, forældre og bedsteforældre. Derfor lægger dette arrangement op til, at det skal være en oplevelse for hele familien.

Sangene bliver sunget på dansk, og der vil være et kort oplæg til hvert nummer. Desuden bliver børnene løbende inddraget under koncertforløbet.

Koncerten bliver opført af pianist Kurt Frimodt og sangerinde Anne-Mette Nørgård Jørgensen.

Du kan købe eller bestille billetter på Sæby Bibliotek (tlf. 98 45 93 00) fra torsdag den 11. november eller ved indgangen. Entré 10. kr. pr. person.

Hvis Du har lyst til at høre mere om forestillingen, er du velkommen til at kontakte Merete Trap på telefon 98 45 91 56 eller e-mail: metr@frederikshanv.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Fra alle os til alle jer…” - Disney Koncert i Manegen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger