Fuld fart på indendørs atletikken i Sæby

Fuld fart på indendørs atletikken i Sæby

11. november 2010 - kl. 0:51 - af

2 halrekorder til Sara Vanggaard – SIK 80 fik 33 placeringer.

28 atleter fra Sæby deltog i den første afdeling af landsdelsmesterskabet i Dybvadhallen. Det var med spænding fra trænere og aktives side at vi prøvede kræfter med flade sko indendørs, efter en lang sæson på kunstof ude med pigsko. Med over 80 atleter fra Ålborg, Dybvad og Sæby til start, blev det hurtigt en intens stemning i hallen. Vi var meget tilfredse med de mange personlige rekorder. Allerede på søndag går det løs med sidste afdeling af mesterskaberne, skriver Gunnar Møller Nielsen SIK 80.

Vil du se alle placeringerne klik her: DGI

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuld fart på indendørs atletikken i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER