Tyve blev forstyrret og glemte osten

Tyve blev forstyrret og glemte osten

9. november 2010 - kl. 18:35 - af

Kl. ca. 02 har der været indbrud i Røde Kors. Man er kommet ind ved at bryde en kælderdør op, gå  igennem kælderen og ellers bryde flere døre op, til man var i forretningen. Her er der fjernet kassebeholdning til næste dag – ca. 200 kr.

Sæby Turistbureau har også haft “besøg” i nattens løb – og det var vist ikke turister – der aflagde en visit. Det har ikke været mulig at få oplyst om noget er fjernet.

Hos Ostefruen har der ligeledes været indbrud. Her har man brudt fordøren op, men er muligvis blevet forstyrret. Tina Andersen, som er indehaver af den nye forretning fortæller, at der lå ost på bordet, så det tyder på, at tyvene er blevet afbrudt i deres forehavende. Men som Tina Andersen siger: “Det er meget at gøre sig til tyv for – men jeg har jo kun gode oste”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tyve blev forstyrret og glemte osten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER