Et anderledes loppemarked i Sæby – mest for kvinder!

Et anderledes loppemarked i Sæby – mest for kvinder!

9. november 2010 - kl. 1:25 - af

Kender vi ikke alle til, at vi nogle gange har problemer med at få plads til tøjet i klædeskabet? Eller finder vi af og til nogle indkøb bagerst i tøjskabet, som vi måske ikke lige har fået prissedlen af endnu? Eller hvad med den kjole man købte sidste år, som man aldrig lige har fået brugt, og nu slet ikke synes om længere? Gid man bare kunne sælge det igen, men det kan man jo ikke… eller hvad….?

Nu er muligheden der for at få solgt ud af dit gamle tøj, og måske allerede samme dag bruge pengene på noget nyt.

Vi har valgt at kalde vores arrangement ”Trendsales”, men man kunne også kalde det ”tøj-bytte-dag/køb og salg” eller meget andet. For i bund og grund handler det om at få frisket garderoben op. Hvis man har lyst til at sælge smykker eller brugt børnetøj er det selvfølgelig også i orden.

Vi er blevet inspireret af et tilsvarende arrangement i Nordkraft i Aalborg, og har derfor fået lyst til at prøve kræfter med et ”modebørs” arrangement i Sæby. Vi håber selvfølgelig at en hel masse vil melde sig til som sælgere, så der kan blive mængder af tøj og tilbehør at vælge imellem. Da det ikke har været afprøvet her i byen før, ser vi dette arrangement som et slags forsøg, for at sondere terrænet her i byen.

Man kan vælge kun at møde op som kunde, men hvis man gerne vil sælge også skal man bare kontakte Gitte Kærsgaard på gitte.k@os.dk – så skal vi nok hjælpe dig videre med alt det praktiske. Det er selvfølgelig gratis at deltage.

Arrangementet finder sted lørdag den 13. november fra kl. 11.00 – 15.00. Vi håber på en god dag, hvor en masse købe- og sælgelystne kvinder vil møde op!

MVH ”Ide-gruppen Sæby Kulturhus” v/Gitte Kærsgaard, Henriette Olesen og Merete Trap

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et anderledes loppemarked i Sæby - mest for kvinder!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger