Sløjt fremmøde til åbent hus arrangement

Sløjt fremmøde til åbent hus arrangement

8. november 2010 - kl. 12:47 - af

Der var ikke ligefrem store smil at spore hos arrangørerne af åbent hus hos Falck i Sæby. Det landsdækkende åbent hus var ellers tænkt som en øjenåbner, for at skaffe nye folk til en branche som er blevet hårdt ramt på baggrund af de mange fyringer, finanskrisen har bragt med sig. Man havde håbet, at lørdagens arrangement kunne skaffe nye frivillige brandfolk til byen, da det som tidligere nævnt står sløjt til på den konto. Men kun cirka 20 personer var mødt frem, og en del af dem var børn, som dog fik en oplevelse med både sprøjte, skum og meget andet på stationen i Sæby. Brandfolkene gjorde deres til at dagen alligevel vil blive husket hos de yngste, og der var da også enkelte brandfolk, der måtte indkassere en omgang buksevand, da vandkanonen på tankvognen blev testet.
Sulten blev også testet, da serveringen af røde pølser gik igang, som de fremmødte børn modtog med et smil på læben, de har allerede lært at den bedste mad, er den, der er gratis.
Vi skal dog endnu engang opfordre lokale til at overveje en fremtid som frivillig brandmand, da det efterhånden bliver et stort problem at mønstre et hold ved udkald. Så arbejder du lokalt og kan være fremme på stationen indenfor 5 minutter, er du et godt emne, hvis din helbredstilstand er i orden, og din arbejdsgiver er indforstået med de gener, det kan medføre.

Foto: BLS

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sløjt fremmøde til åbent hus arrangement ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger