Frivillige optrådte til sangaften på Sæbygård slot

Frivillige optrådte til sangaften på Sæbygård slot

8. november 2010 - kl. 2:17 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby og 100 oplagte gæster indtog torsdag aften Sæbygård slots kælder, hvor aftenens tema var sang, musik, mad, efterårshygge og samvær i de flotte omgivelser, som slotsskælderen indbyder til. Formand for Kræftens Bekæmpelse i Sæby Emmy Jakobsen kunne endnu engang byde velkommen til et flot arrangement takket være flotte sponsorater og ikke mindst musikanternes frivillige bidrag til at optræde for Kræftens Bekæmpelse.

Aftenens musikanter Reinhardt og Birthe Frahm, Bjørn Lundby og Vibeke Brynje sang, spillede og ledte alle igennem aftenen med et udvalg af kendte sange, viser og sjove anekdoter. Der var mulighed for at synge med og gæsterne sang så intenst med, så selv musikanterne bed mærke i denne store sanglyst.

Kræftens Bekæmpelse bød på pølsebord med alt godt og drikkevarer til favorable priser, alt sammen sponsoreret af byens handlende. Derudover bød aftenen på lotteri med gaver sponsoreret af byens forretninger, men også af private givere.

Emmy Jakobsen rundede den dejlige aften af med at takke alle, som på hver deres måde havde bidraget til aftenen, ikke mindst de fremmødte feststemte gæster men også Sæbygård slot og deres frivillige, byens forretningsdrivende, musikanterne og bestyrelsen – det er så fantastisk hvilken velvillige Kræftens Bekæmpelse møder overalt og det giver mod på det fortsat nødvendige arbejde, som kræftsagen påkalder sig. Overskuddet fra sangaftenen går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse og vil blive brugt til oplysning, forskning og patientstøtte.

Kræftens Bekæmpelse i Sæby melder sig igen til marts hvor udvalget afholder årsmøde krydret med foredrag af en kendt person.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frivillige optrådte til sangaften på Sæbygård slot' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER