Nyt fra Sæby Inner Wheel klub….

Nyt fra Sæby Inner Wheel klub….

7. november 2010 - kl. 0:40 - af

Sæby Inner Wheel havde på sit november møde besøg af tidligere overlæge Ole Helmig om, emnet ”Kan humor helbrede ?” Ole Helmig fortæller om muntre hændelser fra et langt liv som læge, og om hvor meget humor betyder for helbredelse. Ole Helmig er en fremragende fortæller, som gør at de oplevelser, han beskriver bliver spændende og medrivende. Det handler om sjove og spændende oplevelser, han har haft i forbindelse med sin uddannelse og efterfølgende mangeårige virke som læge herhjemme og i udlandet. Han har mange konkrete bud på, hvordan alle seriøst kan bruge humoren, som værktøj til helbredelse.

Som tilhøre til denne aften er man ikke i tvivl om, at Ole Helmig har haft en begivenhedsrig karriere der har betydet bekendtskaber ud over det sædvanlige. Ole Helmig har blandt andet hilst på Sadam Hussein i Bagdad, hvor han tilså Sadam’s kone. Under samme ophold boede Ole Helmig, på sit hotel, tilmed dør om dør med Arafat.

Ole Helmig er en meget humoristisk og inspirerende person, der går meget op i det humoristiske i dagligdagen. Med humoren kommer venligheden og dermed trygheden. Han synes det er utrolig vigtigt at man bruger humoren i medicinen. Derfor var han med til at starte Dansk Selskab for Medicinsk Humor, der mener, at humor har en sund effekt på mennesker med kroniske sygdomme. Det er her nutidens sygehusklovne kommer ind i billedet. De kan få smilet og latteren frem hos selv de mest syge patienter. Man skal le, netop fordi det er så alvorligt. Humoren er det element, som kan komme gråden i forkøbet. Smerten er humorens legekammerat – de følges ad.

En rigtig dejlig og inspirerende aften hvor man virkelig fik lattermusklerne rørt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt fra Sæby Inner Wheel klub....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER