”WUESO SJØW” – Hvad er nu det for noget?

”WUESO SJØW” – Hvad er nu det for noget?

7. november 2010 - kl. 0:16 - af

Det er ikke godt at vide, men de involverede siger alle, man selv kan komme og kigge efter i Voersåhallen fredag 12. og lørdag 13. november.

Det går ikke at trække den ret meget længere, for billetsalget går strygende. Fredag middag 5. november var der bare 82 billetter tilbage.

Jamen hvad er det så for noget? Forklaringen kommer her.

Wueso Sjøw opstod for to år siden, da det løb af stabelen første gang i Voersåhallen. Nu er showet på banen igen, og meningen er, at det skal køre hvert andet år.

Før i tiden hed det Voerså Revyen, men man kan kalde Wueso Sjøw hvad man vil, for forskellen er ens. Voerså Revyen fungerede i noget mere ”professionelle” rammer, men det bliver Wueso Sjøw bestemt ikke dårligere af.

En del af ”den gamle garde” fra revytiden er med endnu, og for to år siden fik en udsolgt Voersåhal da også et stort og billigt grin med oveni et par herlige aftener med både god mad, underholdning samt musik og dans.

Aktørerne lover, det bestemt ikke bliver mindre sjovt i år, og der er lagt op til masser af lokalstof, men det skal man ikke lade sig fortvivle af, for uden lokalkendskab kan man more sig lige så meget over aktørernes præstationer som alle andre.

Generalprøven finder sted fredag klokken 19.00. Her er pensionister og børn samt andre, der ikke kan komme lørdag, velkomne.

Billetter købes ved indgangen for 50 kroner, og ud over underholdningen er der kaffe eller sodavand samt kage med i prisen.

Børn under 10 år har gratis adgang.

Lørdag aften lægges der ud klokken 18.00. Her er der stort ”Ta selv bord” fra Syvsten Kro.

Billetprisen er 225 kroner, og det er inklusiv underholdning, spisning samt musik og dans til klokken 01.00 med ”De Lune Jyder”.

Aktørerne på scenen er Pauline Stein, Dorthe Kok Nielsen, Jane Mechlenburg, Jakob Christensen og Flemming Bærentsen. De 5 aktører er de samme som for to år siden.

Tekstforfattere er Conny Thomsen og Michael Schioldan, der også er instruktør. Sufflør er Anette Juel Christensen.

Billetter til lørdag er i forsalg hos Høkeren i Voerså 98 46 00 10, Dronninglund Sparekasses Voerså afdeling 98 46 07 22 og købmanden i Lyngså 98 46 90 11.

Bordbestilling kan ske ved en opringning til Anni Hansen fra mandag 8. november fra 18 – 20 på telefon 98 46 03 03.

Instruktør og tekstforfatter Michael Schioldan opfordrer i øvrigt til at afholde firmafest eller julefrokost lørdag aften.

Arrangørerne er Knud Søhane spejderne, Voerså IF, Den lokalt forankrede skole samt Voerså Borgerforening.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”WUESO SJØW” - Hvad er nu det for noget? ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger