Sæby og Omegns Jagtforening afholder kæmpe “vildt banko”

Sæby og Omegns Jagtforening afholder kæmpe “vildt banko”

5. november 2010 - kl. 14:07 - af

Torsdag den 18. november kl. 19.30 er der lagt op til en forrygende aften i Sæby Fritidscenter, hvor Sæby og Omegns Jagtforening afholder deres traditionsrige vildtbanko.

Det vil i år ikke være nogen, der går hjem uden gevinst, da alle fremmødte vil få en gratis kogebog, hvor der er mange inspirationsrige og interessante nye opskrifter til vildtretter, der er nemme at lave.

Så alt i alt vil der være lagt op til en festlig aften med flotte rådyr, fasaner og vildænder og mange spændende sidegevinster, og der spilles ligeledes om banko på 1. række (rådyr på pladen), fortæller Erik Schack, der er formand for Sæby og Omegns Jagtforening.

Så mød op til en sjov og traditionsrig aften med “vildt banko” og tag hele familien og naboen med til en festlig aften, hvor alle er velkommen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER