Fantastisk afslutning på golfsæsonen i Sæby Golfklub

Fantastisk afslutning på golfsæsonen i Sæby Golfklub

5. november 2010 - kl. 0:45 - af

Lørdag var dagen for afslutningen på årets golfsæson. Ingen kan vist forstå hvordan denne golfsæsonen kan være gået så hurtigt… måske fordi vi kom så sent i gang på grund af sneen på banen i foråret eller bare fordi tiden flyver af sted ?

Vi har i år haft en fantastisk tilslutning til vores afslutningsturnering. I alt var der 84 stk. golfere til gunstart kl. 12.00 og vi skulle spille Scottish Twosome, der er en parmatch. En rigtig sjov og til tider taktisk spilform. Vi hørte dog om nogen, der allerede var blevet ”skilt” på hul 4, men til festen om aften havde der været familiesammenføring alligevel ☺

Efter maden var der så uddeling af præmierevinster. Det var igen i år Sæby Fiskeindustri, der var sponsor for afslutningsturneringen, og de havde sædvanen tro en masse flotte præmier til vinderne af parmatchen. Blandt andet var der weekendophold til vinderne i alle 3 rækker.

Vinderne blev:

Række A:

1. Mette Frewert /Jesper Christensen – 42 point
2. Hanne/Thorkil Jørgensen – 40 point
3. Jimmy Lind Sørensen/Henning Toft – 39 point

Række B:

1. Bente Buch Hegaard/Hauke Thiessen – 43 point
2. Per Abildgaard/Flemming Sørensen – 40 point
3. Jens Ole Sørensen/Bent Ebbesen – 39 point

Række C:

1. Brian Steen Nielsen/Pia Bak – 51 point
2. Flemming Jensen/Lotte Bay Andersen – 36 point
3. Jens-Henrik Jacobsen/Hanne Andreasen – 34 point

Vintergolfsæsonen starter allerede søndag den 7/11-10 og desuden har vi vores sidste arrangement i år den 21 november, hvor der spilles juleturnering.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk afslutning på golfsæsonen i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER