Indbydelser til ØVI’s julefrokost er ude

Indbydelser til ØVI’s julefrokost er ude

3. november 2010 - kl. 13:45 - af

For 12. år i træk har ØVI sendt indbydelser ud til det store julefrokostarrangement i Østervrå Hallen. Denne gang lørdag den 4. december.
Vi henvender os til ALLE, fortæller tovholder Ole Pedersen, om det er et stort eller lille selskab – private eller firmaer, måske bare en flok, der gerne vil i byen og have en god oplevelse, så er vi klar.

Mad og musik
Syvsten Kro levere maden, og vores mange frivillige hjælpere sørger for betjeningen rundt om ved bordene, så vores gæster kan sidde og hygge sig sammen, forklarer tovholderen, som også lover en ekstra lang bar.
Vi har valgt at få sidste års kæmpe musikalske succes endnu en gang – DANBAND, som er professionelle folk, med erfaringer fra mange spændende musikalske samarbejder rundt om i hele landet, og vi kan forsikre om, at det er virkelig god musik, slutter Ole Pedersen. Læs mere på www.danband.dk

Billetterne
Billetsalget er allerede godt i gang, og vi håber, som tidligere år, at rigtig mange der har lyst til at være med, opfordre Ole Pedersen, Søndergårdsvej 17, Østervrå, der kan kontaktes for flere oplysninger eller for bestilling af billetter.

Red

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbydelser til ØVI’s julefrokost er ude' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER