Læge Wiera Lorentzen kommer nu til Lyngså

Læge Wiera Lorentzen kommer nu til Lyngså

2. november 2010 - kl. 1:45 - af

Mange har indtil nu haft lejlighed til at høre Wiera Lorentzens spændende beretning om hendes udsendelser som læge til krigszonen i Afghanistan.

Turen er nu kommet til Lyngså, hvor Kulturhuset “VÆRESTEDET” har inviteret sine støttemedlemmer til at møde Wiera Lorentzen i aften d. 2. november 2010 kl. 19.30 i “Værestedet”.

“Værestedet”s bestyrelse har fra Frederikshavn kommunes borgerpulje modtaget et aktivitetsbeløb, som vi har valgt at anvende til dette arrangement. Der er derfor gratis adgang for støttemedlemmerne, mens ikke-medlemmer skal betale 20,- kr.

Wiera Lorentzen er ikke blot en engageret og dygtig læge, hun lægger også mange kræfter i at støtte polske børn, der lever under dårlige vilkår. Wiera Lorentzen, der stammer fra Polen, vil således ikke tage mod honorar for arrangementet, men ønsker i stedet, at vi donerer et beløb direkte til “Projekt Østbørn” – som er et frivilligt og ustøttet arbejde for børnehjemsbørn i Katowice – Polens såkaldte “Sorte firkant”.

Vi håber på godt fremmøde i “Værestedet” til denne spændende aften, som vi har arrangeret for at takke vore støttemedlemmer for deres opbakning.

På bestyrelsens vegne
Gitte Mortensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læge Wiera Lorentzen kommer nu til Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger