Bustur med efterårsløv og ålegilde

Bustur med efterårsløv og ålegilde

2. november 2010 - kl. 13:37 - af

Årets sidste udflugt for Hyggekrogens brugere var mættende for både øjne og maver. Centerrådets sidste udflugt i år gik til Dronninglund Hotel med middag. 34 deltagere – kørte ad naturskønne veje, hvor efterårsløvet viste sig i sin farvestrålende pragt. Den meget stedkendte chaufføren fortalte undervejs på turen ud og hjem mange fine detaljer om de lokaliteter bussen kørte forbi. Vejrguderne bidrog med hele vejrspektret – sol, vind og regn kronet med en farverig regnbue.

Til middagen på hotellet havde deltagerne på forhånd valgt menu, og stort set alle havde lagt billet ind på stegte ål, lige så mange de kunne spise. Hertil stuvede kartofler i persillesovs med tilbehør af rødbeder og citronskiver.

Helt efter traditionen blev fiskebenene anbragt rundt på kanten af tallerknerne, og der var indtil flere der nåede den præstation, men så var de vist også godt tilfredse med, at der ikke var dessert.

Mortens And
Mortens Aften er Centerrådets næste arrangement den 10. november. Traditionelt et aftenarrangement, men på grund af manglende ressourcer, er andestegen flyttet til om middagen. Menuen er den traditionelle – andesteg med tilbehør og ris a la Mande med indlagt mandel og mandelgave. Underholdningen står Else Pedersen for bl.a. med klaverspil til den forventede fællessang.

Tilmelding og betaling senest den 4. november i Hyggekrogen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bustur med efterårsløv og ålegilde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger