Bellis Blomster kan fejre 15 års fødselsdag i dag

Bellis Blomster kan fejre 15 års fødselsdag i dag

1. november 2010 - kl. 18:19 - af

Bellis Blomster har til huse i en af Sæbys gamle industribygninger, den tidligere administrationsbygningen til Skiold  (Sæby Jernstøberi).

Elinor og Henrik fortæller, at fødselsdagen bestemt skal fejres, men at det skal vente lidt, således at timingen bliver perfekt. Og hvad er mere perfekt en anledning end første søndag i advent, hvor de – som mange andre – julehygger på Sæbygaard Slot.

Bellis Blomster får afskårne blomster leveret direkte fra Holland 2 gange om ugen samt fra flere danske grossister, og leverer blomster til enhver lejlighed, og de fortæller, at netop nu starter sæsonen for firma juledekorationer, så har man en plan i den retning, så er tiden bestemt inde, kommer det smilende fra Elinor.

Bellis Blomster leverer også blomster næsten dagligt til fødselsdage, fester, begravelser osv. Og når vi taler begravelser, fortæller Elinor at de naturligvis bringer ud gratis.

SaebyAvis har også et fantastisk samarbejde med Bellis Blomster, der gør det muligt hver uge at give en “ugens buket” til en eller flere personer, der har gjort noget ekstra eller helt særligt, og som nogen ønsker, der skal sættes ekstra pris på. Mange bliver måske glemt i dagligdagens stress og jag, og det råder Bellis Blomster så bod på i samarbejde med SaebyAvis.dk.

Vi vil derfor også benytte lejligheden til at sige tak og tillykke med dagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bellis Blomster kan fejre 15 års fødselsdag i dag ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER