Vi flytter tiden – det gør råvildet ikke!

Vi flytter tiden – det gør råvildet ikke!

31. oktober 2010 - kl. 0:09 - af

Falcks dyre- og vildtkonsulent Allan Bruun Rasmussen fortæller:

“P.g.a. af braklægning af mange marker, skal dyrene vandre længere og længere for at finde føde, og dette øger risikoen for påkørsel. Dyrene kender ikke klokken, og er derfor ikke opmærksom på vores skift fra sommer- til vintertid”, og vores ændring af myldretid.

Der sker mange ulykker, med både materielle og personskader hvert år. Mindst 2-3 personer mister livet efter et sammenstød med et dyr, og ca. 20.000-25.000 rådyr og andre hjorte mister livet hver år. Problemet er både den voksende bestand af råvildt, men også den voksende bilpark.

Så hvis uheldet rammer dig kontakt tlf. 7010 2030

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi flytter tiden - det gør råvildet ikke! ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER